Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /DISK2/WWW/benesov-u-boskovic.cz/moravec/lib/class_database.php on line 27 ČP Kutná Hora 2007 - Dětský cyklistický oddíl Moravec Sokol Benešov

Dětský cyklistický klub Moravec Sokol Benešov

ZLATO ze stříbrných dolů!

„Ve mě navždy zůstává, Tvoje Hora Kutná…” Takhle bychom mohli parafrázovat megahit Anety Langrové! Radim to dokázal! Uzrál pro vítězství, vytrvalou poctivou přípravu, tisíce najetých kilometrů v tréninku, hodiny strávené v posilovně a tělocvičně, vypocené litry potu - to vše přineslo první zlaté ovoce! Zajel závod skvěle takticky. Po výborném startu měl záhy jediného soupeře - mu dobře známého Žnivu. Střídali se ve vedení, aby v pravém okamžiku přišel drtivý nástup našeho borce, který znamenal dostatečný náskok, potřebný k historickému prvenství. Kdyby mě někdo před pěti lety, když jsem s deseti dětmi oddíl založil (Radim byl mezi nimi) řekl, že do pěti let někdo z nich vyhraje závod Českého poháru MTB, zasmál bych se tomu, jako dobému vtipu. Kdyby na svém výroku dotyčný trval, označil bych ho za fantasmagora. Dnes bych se mu musel omluvit… Tohle jsem opravdu nepředpokládal! O to je naše radost větší!
Další pozitiva z K.H.:

Vezeme z K.H. nevídaných 290 mistrovských bodů, výsledky z pro nás zlaté race i celkové průběžné výsledky po dvou závodech hledejte na http://www.mtbs.cz.

Foto: Martin Bezdíček, Petr Švancara, Honza Koudelka


Komentáře

Nový komentář